Over ons

Over Pleincafe

Welkom bij Pleincafe, een levendige ontmoetingsplek in het hart van Schiedam waar gezelligheid en gastvrijheid samenkomen. Bij Pleincafe geloven we in de kracht van goede vrienden, lekker eten en drinken, en een warme, uitnodigende sfeer.

Onze Geschiedenis
Pleincafe heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1903. Sinds de oprichting zijn we uitgegroeid tot een geliefde ontmoetingsplek voor zowel locals als bezoekers van buiten de stad. Onze passie voor kwaliteit en service heeft ons geholpen om een reputatie op te bouwen als een van de beste cafés in de omgeving.

Onze Filosofie
Bij Pleincafe draait alles om het creëren van een warme en gastvrije omgeving waar mensen zich thuis voelen. Of je nu langskomt voor een snelle koffiepauze, een gezellige borrel met vrienden, of een uitgebreid diner, we streven ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden.

About Image

Ons Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die zich inzetten voor het leveren van uitstekende service en gastvrijheid. Met hun vriendelijke glimlach en positieve houding staan ze altijd klaar om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je verblijf bij Pleincafe onvergetelijk wordt.

About Image
About Image
About Image
About Image
About Image
About Image